Bezwaarbrief Rockit/Ultrasonic

Het bestuur van de bewonersvereniging heeft een bezwaarschrift ingediend naar aanleiding van de vergunning die de gemeente heeft verleend aan Rockit/Ultrasonic. De belangrijkste bezwaarpunten gaan erover dat de gemeente zich niet aan haar eigen beleid houdt, waarin oa. staat dat dance-evenementen tot uiterlijk 22 uur mogen duren. De vergunning voor Rockit is tot 23 uur.
Lees hier de brief: 130603 Bezwaar Ultrasonic

Dit bericht werd geplaatst in Evenementen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Bezwaarbrief Rockit/Ultrasonic

 1. Allart van Eck zegt:

  Tegen bezwaar

  Hierbij wil ik aangeven tegen het bezwaar te zijn. Om een dergelijk evenement levensvatbaar te houden hoort het gewoon tot 23 uur te duren net als alle outdoor dance festivals die ik online kon vinden. Dat het op zaterdagavond 1x per jaar is in de zomervakantie vind ik ook verlichtend meetellen.
  Niet dat het mijn genre muziek is maar ik ben persoonlijk vorig jaar gaan kijken met de vrijkaart en het was tot mijn verbazing net een reunie van vrienden en vriendinnen van jaren geleden, kennissen uit de straat, Herenweg, Gageldijk,Tienhoven,Westbroek en Maarssen.

  Dus naar mijn mening heeft het evenement een toegevoegde waarde voor de omgeving. De jongeren(18-45 jaar) hebben ook vertier nodig.

  Moeten we gaan klagen? Nee

  Wie gaat er op zaterdagavond voor 23 uur naar bed midden in de zomer met die hitte? Veel te warm. Het moet niet tot middernacht gaan duren dan komt de nachtrust voor een hoop omwonenden in het gedrang.
  Allart van Eck

  • Beste Allart,
   De gemeente heeft zelf 22 uur als eindtijd vastgelegd in het evenementenbeleid, dat is ons belangrijkste punt. Verder zijn de meningen over Rockit verdeeld. Uit de enquête blijkt dat de meeste respondenten dit evenement buiten proporties vinden voor het gebied.
   Vriendelijke groet,
   Het bestuur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s