Reactie bewonersvereniging op verkeersplan gemeente

De gemeente heeft een nieuw verkeersplan gemaakt, dat o.a. gevolgen heeft voor onze straten. Zo is het voornemen om de Westbroekse Binnenweg en de Oudedijk tot 30 km-zone te maken en om de Herenweg op te waarderen van ‘erf-toegangsweg’ tot ‘gemeentelijke ontsluitingsweg’.

Bijna 100% score op de vraag: wordt er te hard gereden? Ja dus...

Bijna 100% score op de vraag: wordt er te hard gereden? Ja dus…

Omdat de reacties voor 7 juli binnen moesten zijn bij de gemeente, heeft de bewonersvereniging op basis van de enquêteresultaten (een eerdere enquête gehouden onder bewoners van de Herenweg en Gageldijk en de recente enquête in het hele gebied) een reactie gestuurd aan de gemeente. Lees hier de brief: 130705 Verkeers- en vervoersplan.

In september gaan wij een bewonersbijeenkomst houden die specifiek over dit thema gaat. Hierbij zullen ook verkeerskundigen van de gemeente aanwezig zijn. Dat lukte helaas niet voor de uiterste reactiedatum. Wij hebben in onze reactie de gemeente gevraagd om de bevindingen van die bijeenkomst ook mee te laten tellen als reactie op het plan. Meer nieuws hierover volgt zo snel mogelijk via de nieuwsbrief en deze website.

Dit bericht werd geplaatst in Verkeer. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s