Mozaïek mee aan de social sofa’s

in en om het waterIn Maarsseveen-Molenpolder komen twee social sofa’s: betonnen banken die door bewoners beplakt worden met een zelf-ontworpen mozaïek. De ontwerpen zijn gekozen tijdens het bewonersfeest van 6 juli en op de website en staan in tekening op de twee banken. Nu is het aan de buurtbewoners om ze met elkaar te mozaïeken zodat straks iedereen in de buurt ze kan bewonderen, en er gewoon gebruik van kan maken natuurlijk.

Gratis workshops ter voorbereiding

Maar eerst geeft de organisatie achter de Social Sofa twee workshops om de kunst van het mozaïeken te leren. De workshops zijn op zaterdag 7 en 21 december, van 10 tot 16 uur. Locatie: de loods achter het huis aan de Maarsseveensevaart 84. Voor koffie, thee en lunch e.d. zal de bewonersvereniging zorgen.

Willen jullie zo snel mogelijk aangeven van welke workshop je gebruik wil maken? Mocht je niet kunnen op beide data, maar wel in mozaïekteam blijven, geef dat dan ook even aan. We houden je dan op de hoogte en zodra we de banken zelf gaan beplakken, nodigen we je natuurlijk uit. Weet je iemand die zich nog niet heeft opgegeven, maar toch graag wilt meedoen, dan kan dat natuurlijk ook.

Aanmelden voor een workshop

Lees meer: website Social Sofa en het eerdere bericht op deze website.

 

 

Dit bericht werd geplaatst in Social Sofa. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s