Waternet zoekt deelnemers onderzoek Peilbesluit

Een bericht van Waternet:

Waternet is voornemens om vanuit haar wettelijke taak en beleidsverplichting, een nieuw peilbesluit op te stellen voor het gebied Noorderpark in 2014. In het nieuwe peilbesluit worden de belangen van bewoners, recreanten, ondernemers en natuur meegenomen en afgewogen. Het peilbesluit leidt tot de vaststelling van het oppervlaktewaterpeil voor de komende 10 jaar in het Noorderpark.

Waternet heeft in voorgaande jaren gemerkt dat er veel zorgen zijn ontstaan bij het vaststellen van een nieuw peilbesluit. Daarom wil Waternet graag met een vertegenwoordiging van bewoners, ondernemers, recreanten (ongeveer 15 deelnemers ) in het Noorderpark een project opzetten waarin we gezamenlijk de grondwater- en oppervlaktewaterstanden meten. Op deze wijze kunnen we tijdig met u het gesprek aangaan over de te nemen beslissingen. Deze beslissingen zijn op dit moment  nog niet genomen!

Waternet zoekt deelnemers om mee te werken aan het zogenaamd “participatief meetnet Noorderpark”. Indien u deelneemt aan het project zullen in overleg met u op korte termijn een geijkte peilschaal en  peilbuizen worden geplaatst op uw perceel, om de metingen daadwerkelijk te starten. Op de start avond wordt dit nader toegelicht.

Update 28-10
Inmiddels zijn er voldoende aanmeldingen.

Dit bericht werd geplaatst in Waterpeil. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s