Brandweer Maarsseveen-Tienhoven zoekt parttime brandweermensen

Het vrijwillige brandweerkorps in Maarsseveen-Tienhoven zoekt nieuwe parttime collega’s, die vooral ook tijdens kantoortijden beschikbaar zijn. Ben je tussen de 18 en 48 jaar, woon of werk je in Maarsseveen-Tienhoven en heb je interesse om parttime brandweerman-/vrouw te worden, meld je dan!

Grote saamhorigheid
Vrijwilligers van de brandweer zijn in het dagelijks leven werkzaam in allerlei beroepsgroepen. Het zijn mannen en vrouwen die zich willen inzetten voor hulp aan mens en dier, onder niet alledaagse omstandigheden. In feite is het een parttime job naast je reguliere baan. Postcommandant André Verhoeff: “Werken bij de vrijwillige brandweer geeft veel voldoening. Al onze medewerkers krijgen een uitgebreide brandweeropleiding en iedere woensdagavond oefenen we met elkaar. Dit alles om voorbereid te zijn op mogelijke incidenten en om vakbekwaam te blijven. Binnen het team is er grote saamhorigheid. Samen zetten we ons in voor de veiligheid van anderen en voor elkaar.”

Uitdagende hobby
Als vrijwilliger ontvang je een vaste jaarvergoeding en krijgt je voor oefenen en uitrukken ook nog een uurvergoeding. Kortom een hele spannende en uitdagende hobby binnen een hecht team. Wij zoeken een enthousiaste en verantwoordelijke man of vrouw die stressbestendig is, in teamverband kan werken, zich betrokken voelt bij zijn/ haar woon- en/of werkomgeving en zich wil inzetten voor de veiligheid van mens en dier. Je bent tussen de 18 en 48 jaar oud en het liefst ook op de dag beschikbaar voor een uitruk.

Kom kijken op een informatieavond
Op woensdag 21 en 28 mei 2014 houdt brandweer Maarsseveen-Tienhoven een informatieavond voor geïnteresseerden. Je bent van harte welkom! Aanmelden voor de avond of voor meer informatie kun je contact opnemen met de postcommandant André Verhoeff via a.verhoeff@vru.nl of 088 878 2300 of 06 22 37 58 42.

Dit bericht werd geplaatst in Van alles en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s