16-6: inloopbijeenkomst plannen Natura2000 / waterpeil

Natura-2000-logoDe Molenpolder valt onder het Natura2000-gebied Oostelijke Vechtplassen Utrecht. Voor dat gebied heeft de gebiedscommissie/programmabureau Utrecht-West een inrichtingsplan op hoofdlijnen gemaakt, waarin staat hoe de Natura2000-natuur hersteld, beschermd en behouden moet worden.

Op maandag 16 juni a.s. is er in Partycentrum De Wilgenplas (Maarsseveensevaart 7c, achter de Heeren van Maarssen) een informatiebijeenkomst. U kunt tussen 19.30 en 21.30 uur binnenlopen om kennis te nemen van het inrichtingsplan op hoofdlijnen en uw vragen te stellen.

Geef uw mening!
In het inrichtingsplan op hoofdlijnen staat in een doorkijk tot 2030 hoe invulling wordt gegeven aan het behalen van de Natura2000-doelen voor het Utrechtse deel van de Oostelijke Vechtplassen. Het beschrijft tevens de maatregelen die de komende tien jaar genomen moeten worden.
U kunt formeel geen bezwaar maken tegen het inrichtingsplan, desondanks kunt u wel reageren. De bewonersvereniging roept iedereen op om dit te doen! Dat kan vóór 26 juni 2014 per mail naar jeanette.van.dam@utrecht-west.com.

Dit bericht werd geplaatst in Natura2000, Waterpeil. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s