Vergunning Ultrasonic: hopelijk minder overlast en geen geluidstest op vrijdag

De vergunning voor Ultrasonic is weer gegeven, u kunt hem hier lezen: 2014 vergunning Ultrasonic. Wij hopen dat de overlast dit jaar minder is. Het bestuur heeft in ieder geval kunnen voorkomen dat er op vrijdag al geluidsoverlast is, de organisatie wilde eigenlijk dan al het geluid gaan inregelen. Omdat wij hier ernstig bezwaar tegen maakten, heeft de gemeente hier geen toestemming voor gegeven. In de vergunning kunt u meer lezen over hoe de organisatie denkt de overlast terug te dringen.

UltrasonicHet argument dat het zo’n goede reclame is voor de gemeente Stichtse Vecht, gaat in ieder geval niet meer op. Op de posters staat gewoon ‘Utrecht’ en op hun website ‘Maarsseveense Plassen, Utrecht’…

Wij hebben nog geen reactie van de gemeente op onze input voor het gemeentelijke evenementenbeleid. Mogelijk dat dit vertraging oploopt door het vertrek van de burgemeester, die verantwoordelijk is voor de handhaving. Wij blijven er bij de gemeente op aandringen dat onze reactie serieus genomen wordt!

Dit bericht werd geplaatst in Evenementen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s