Drukbezochte visie-avond Toekomstvisie

P1020839 P1020840 P1020842Ruim 100 mensen waren aanwezig bij de avond die in het teken stond van de toekomstvisie op ons woongebied. Er moesten stoelen bijgehaald worden uit de ander zaal om iedereen een plek te geven!

De bewonersverenigingen van Maarssseveen-Molenpolder, de Bethunepolder en Oud-Maarsseveen-Tienhoven (BTOM) organiseerden de avond in samenwerking met de gemeente om de resultaten te bespreken van de enquête die in de zomer gehouden is. U kunt deze resultaten allemaal nog terugvinden op deze website.

De aanwezigen ondersteunden de bevindingen. Er waren veel suggesties om bijvoorbeeld makkelijker hulp te kunnen vragen en aanbieden, een buurt-taxi naar de winkels, tot aan een eigen betalingssysteem voor onderlinge diensten. Zorgen zijn geuit over onder andere het verkeer en natuurbescherming (wandelpaden en honden zijn niet altijd goed voor flora en fauna). Een aantal concrete suggesties belandden meteen op de ‘to-do’-lijst van de onze gebiedsregisseur. Een aanvulling kwam van de bedrijvenvereniging die zich niet in een deel van de aanbevelingen kon vinden. Hierover zal bij de nadere invulling van de plannen nog nader overleg plaatsvinden.

Het besprokene is genoteerd en wordt in de concept-visie meegenomen. Meer nieuws hierover volgt.

Dit bericht werd geplaatst in Toekomstvisie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s