Inspraak peilbesluit en watergebiedsplan Noorderpark

(bericht van Waternet)

Het Dagelijks Bestuur van Hoogheemraadschap Amstel, Gooi en Vecht maakt bekend dat voor het Noorderpark een watergebiedsplan wordt voorbereid. Het betreft de polders Oostelijke Binnenpolder van Tienhoven, Maarsseveen-Westbroek, Gansenhoef en Achttienhoven. Het plan bevat onder meer een nieuw peilbesluit en de maatregelen die nodig zijn voor het juiste waterpeil, een goede waterkwaliteit en een goede waterhuishouding.

Inzien van stukken

Het ontwerp-watergebiedsplan en de Algemene regels hoogwatervoorzieningen liggen vanaf 1 december voor een termijn van 6 weken ter inzage op het hoofdkantoor van Waternet, Korte Ouderkerkerdijk 7, 1096 AC Amsterdam, het gemeentehuis van de Stichtse Vecht, Endelhovenlaan 1, 3601 GR Maarssen, en op http://www.agv.nl/Noorderpark

Inspraak

Tijdens de periode dat het plan ter inzage ligt kunnen bewoners en andere betrokkenen schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken. Stuur een schriftelijke zienswijze aan het Dagelijks Bestuur van Hoogheemraadschap Amstel, Gooi en Vecht, Postbus 94370, 1090 GJ Amsterdam met als onderwerp ‘watergebiedsplan Noorderpark’ of ‘algemene regels hoogwatervoorzieningen polder Gansenhoef’. Wilt u uw zienswijze mondeling kenbaar maken, neem dan contact op met Kirsty Blatter via telefoonnummer 0900-9394 (20 cent per gesprek plus uw gebruikelijke belkosten). Het dagelijks bestuur van AGV beoordeelt uw zienswijze en zonodig wordt het watergebiedsplan aangepast.

Informatie over de inspraakprocedure vindt u ook op: http://www.agv.nl/plannen/inspraak/.
Daar vindt u ook een voorbeeldbrief die u kunt gebruiken voor uw zienswijze.

Dit bericht werd geplaatst in Waterpeil. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s