22 januari: informatiebijeenkomst jeugdhulp, zorg, en werk 


Schermafbeelding 2014-10-23 om 18.09.14(bericht van de gemeente)

De gemeente regelt vanaf dit nieuwe jaar alle jeugdhulp, ondersteuning, dagbesteding en begeleiding van inwoners met een afstand tot de arbeidsmarkt. Deze nieuwe taken vormen nu één geheel met de andere taken die de gemeente al uitvoerde. Denk bijvoorbeeld aan Wmo-voorzieningen zoals hulpmiddelen (waaronder traplift en rolstoel), woning-aanpassingen en huishoudelijke hulp. En aan taken op het gebied van werk en inkomen.

Deze veranderingen kunnen vragen oproepen. Daarom heeft de gemeente samen met Welzijn Stichtse Vecht in 2014 diverse bijeenkomst georganiseerd over dit onderwerp. Op donderdag 22 januari gaan we hiermee verder in Tienhoven.

Waar, wanneer en hoe laat?
Donderdag 22 januari 19:30 tot 21:30 (inloop vanaf 19.00)
Locatie: Olde Regthuys Laan van Niftarlake 101, Tienhoven

Aanmelden kan bij Marijke Boot via e-mail: m.boot@welzijnsv.nl of het algemeen tel. nr. van Welzijn Stichtse Vecht: 0346 – 29 07 10.

Aanmelden tot uiterlijk 3 dagen voor aanvang van de bijeenkomst. Mocht u dat vergeten zijn, dan kunt u ook binnen komen lopen.

Ook kunt u hier van te voren uw vragen of ideeën doorgeven. Op deze manier kunnen wij de bijeenkomst zo goed mogelijk afstemmen op uw vragen en wensen.

Bent u doof of slechthorend en wilt u gebruik maken van een tolk gebarentaal of schrijftolk tijdens deze bijeenkomst? Laat het ons alstublieft van te voren weten, dan houden wij hier rekening mee.

Dit bericht werd geplaatst in Welzijn. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s