10 februari: informatieavond verkiezingen provincie en waterschap

Uitnodiging van het MOL
Schermafbeelding 2015-01-26 om 15.08.53Op 18 maart as vinden voor het eerst gelijktijdig verkiezingen plaats voor de Provinciale Staten en het Algemeen Bestuur van de Waterschappen. Dat betekent dat u twee stemmen mag uitbrengen. Bijzonder in Stichtse Vecht is bovendien dat er twee Waterschappen het gebied beslaan. Sterker nog: ook in Maarssen is dat het geval. Zo zullen inwoners van Maarssenbroek hun stem kunnen uitbrengen op het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden (HDSR), terwijl de andere inwoners dat kunnen doen voor het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht (AGV).

Het MOL wil op deze bijzondere situatie inspelen en organiseert op DINSDAG 10 FEBRUARI een INFORMATIEAVOND in ‘t Zand op het Harmonieplein 4 te Maarssen. Op die avond zal door de heer Joeri Weeda van Pro Demos (het Huis van de Democratie, http://www.prodemos.nl) de betekenis van deze verkiezingen uiteen worden gezet.

Daarna zullen achtereenvolgens de heren Pieter Kruiswijk, lid van het Dagelijks Bestuur van het Waterschap AGV en Bart Krol, lid van Gedeputeerde Staten van de Provincie Utrecht, u inkijk geven in het reilen en zeilen van hun organisaties. Aansluitend zullen een aantal politieke partijen/bewegingen in 3 of 4 minuten u proberen te overtuigen om uw stem op hen uit te brengen.
De avond begint stipt om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.15 uur voor ontvangst en koffie. Het formele deel sluit rond 22.00 uur. Daarna kunt u verder discussiëren “aan de bar” en wellicht meer te weten te komen op de politieke
markt.
U bent uiteraard vrij te komen. Toch is het fijn als u zich vooraf opgeeft via een email aan secretaris@molnet.org. Wij kunnen u, als u wilt, dan nog nadere informatie toezenden.
Dit bericht werd geplaatst in provincie, verkiezingen, waterschap. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s