Het WBB-knutselcafé

(Bericht van buurtbewoner Imelda)

Schermafbeelding 2015-02-08 om 12.30.08   Vorig jaar heeft een aantal buurtbewoners rond de Westbroekse Binnenweg bij het Social Sofa’s Project elkaar beter leren kennen en tegelijkertijd gewerkt aan twee kunstwerken. De resultaten van dit project zijn te bewonderen op de Westbroekse Binnenweg en aan de Maarsseveensevaart. Maar het ging niet alleen om de kunstwerken; het was ook erg leuk om de buren zo op een heel andere manier te leren kennen.

Het lijkt mij leuk om daar een vervolg aan te geven en daarom nodig ik buurtbewoners uit om langs te komen voor het BWW-knutselcafé in mijn atelier. Samen, met een lekker bakkie koffie of thee maken we er iets moois van en leren elkaar kennen.

Schermafbeelding 2015-02-08 om 12.30.16Dus kom bij: Het WBB-knutselcafé. Tijdens het WBB-knutselcafé leer ik je hoe je oude materialen kunt hergebruiken en daar leuke, nuttige en hippe nieuwe voorwerpen van maakt. We maken bijvoorbeeld van oude t-shirts mandjes, onslijtbare tassen van wegwerptasjes en schattige houten figuurtjes van afvalhout. En je leert zo ondertussen ook je buren beter kennen.

Wanneer: iedere 2e en 4e vrijdag van de maand
Tijd: 14.00 tot 15.30 uur
Kosten: € 7,50 per bijeenkomst, inclusief koffie/thee

Kijk op de site voor de thema’s of laat je verrassen. Je kunt je van tevoren per e-mail opgeven (info@melsatelier.nl) of per telefoon (06-101 658 24). Je kunt ook op de dag zelf langskomen, maar dan kan het zijn dat het café al vol is.

DIT GAAN WE DOEN IN FEBRUARI:

  • 13-02: tassen haken en manden vlechten.Breng 3 oude T-shirts (gaatje of vlekje geeft Schermafbeelding 2015-02-08 om 12.30.22niets) mee en vlecht een mand of kom met je oude plastic tasjes en als je die hebt een haaknaald 5 of 6 en leer tassen haken die na 10 jaar nog niet verslijten
  • 27-02: houten figuurtjes maken Zelfs de kleinste stukjes hout worden bij mij niet weggegooid. Spelen met deze vormen levert de leukste poppetjes en dieren op. (her)ontdek je Schermafbeelding 2015-02-08 om 12.30.31fantasie en je zult jezelf verassen.
Dit bericht werd geplaatst in Activiteit in de buurt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s