31 maart: inspreken over nieuw bestemmingsplan

Schermafbeelding 2014-10-21 om 12.54.22Het nieuwe (concept-) bestemmingsplan kan ieder moment gepubliceerd worden. Zoals u in een eerder bericht kon lezen, is de bewonersvereniging op geen enkele manier bij de ontwikkeling hiervan betrokken geweest. Wij kunnen u dan ook alleen melden wat wij onofficieel vernomen hebben: dat het evenementenbeleid er integraal in opgenomen gaat worden en dat de gemeente een derde grote evenement wil aantrekken naast Ultrasonic en het Harleyweekend.

Wij gaan het nieuwe plan uiteraard zeer kritisch lezen en roepen u op om hetzelfde te doen. Omdat er in april geen gemeenteraadsvergadering is en juni te laat is om te reageren, roepen wij u op om in te spreken bij de gemeenteraadsvergadering van 31 maart. Dat zal het bestuur ook doen, maar hoe meer mensen zich laten horen, hoe beter! U kunt zich aanmelden via griffie@stichtsevecht.nl en (0346) 25 42 75. Laat u het ons aub ook weten als u komt?

De termijn om schriftelijk in te kunnen spreken duurt 6 weken. Uiteraard zal het bestuur gebruik maken van deze mogelijkheid. We zijn ook van plan om voor de buurtbewoners een concept-inspraakreactie te maken waar iedereen gebruik van kan maken.

Dit bericht werd geplaatst in Bestemmingsplan. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s