Bewonersvereniging teleurgesteld over samenwerking met gemeente: geen nieuw convenant

Belangrijk nieuws: de gemeente gaat het bestemmingsplan voor ons gebied aanpassen. Naar wij begrepen hebben, met als onder andere belangrijke reden dat het evenementenbeleid er integraal in opgenomen gaat worden. Verder hebben wij vernomen dat de gemeente een derde grote evenement wil aantrekken naast Ultrasonic en het Harley-weekend.

Helaas heeft de gemeente de bewonersvereniging noch bij het bestemmingsplan, noch bij het evenementenbeleid betrokken. Een jaar geleden vroeg de gemeente ons wel om input voor het beleid. Velen van u hebben toen onze enquête over de evenementen ingevuld en zijn naar de bijeenkomst in Elim gekomen. Helaas hebben wij nooit vernomen of de gemeente überhaupt iets met onze input heeft gedaan, en zo ja wat.

Het bestuur heeft vanwege deze gang van zaken besloten om het samenwerkingsconvenant met de gemeente niet te ondertekenen voor er betere afspraken zijn over hoe de gemeente met onze betrokkenheid omgaat. Dat is tenslotte de strekking van dit convenant en van het gemeentelijk participatiebeleid dat de gemeenteraad heeft vastgesteld.

Lees hier de brief die wij verstuurd hebben: Brief convenant Stichtse Vecht

Dit bericht werd geplaatst in Bewonersvereniging, convenant, Gemeente. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s