Mama Lokaal nu ook in Molenpolder

(overgenomen bericht van RTV-Stichtse Vecht)

Het hoge gehalte aan lintbebouwing, en het ontbreken van een dorpskern in Molenpolder en Tienhoven maakt het ontmoeten van andere (bijna) moeders met jonge kinderen er niet makkelijker op. Crystal en Judith, twee jonge moeders uit Molenpolder, ervaren dit ook zo en hebben het initiatief genomen om een Mama Lokaal in Molenpolder te starten om zo op regelmatige basis andere moeders met jonge kinderen uit de omgeving te ontmoeten.

Over Mama Lokaal
Bij het Mama Lokaal kunnen kersverse (en bijna) moeders vrijblijvend binnenlopen en andere moeders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders van peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een verloskundige, een lactatiekundige , een pedagoge, een verpleegkundige van het consultatiebureau of een babymasseuse. Heb je nog meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom.

Mama Lokaal Molenpolder/Tienhoven is er elke laatste vrijdag van de maand van 10:00-11:30uur (Westbroekse Binnenweg 20). Het Mama Lokaal wordt georganiseerd door een team moeders en is gratis (je betaalt alleen je eigen consumpties) en reserveren is niet nodig. Je kunt gewoon binnenlopen. Zie de website www.ouderslokaal.nl voor actuele activiteiten van het Mama Lokaal. Voor vragen of informatie kun je ook mailen naar: info@ouderslokaal.nl

Ouders Lokaal
Het Mama Lokaal is een initiatief vanuit Ouders Lokaal. Ouders Lokaal is een platform voor en door ouders en is er op gericht om ouders/opvoeders via leuke activiteiten met elkaar in verbinding te brengen. Ouders Lokaal heeft als doel dat ouders/opvoeders het gewoon gaan vinden om met elkaar te praten over opvoeding en  tevens ervaringen te delen om zo ook van elkaar te leren. Tevens hoopt Ouders Lokaal dat door ouders met elkaar te verbinden er leuke initiatieven ontstaan die gezamenlijk gerealiseerd kunnen worden binnen de gemeente.

Dit bericht werd geplaatst in Activiteit in de buurt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s