Geslaagd werkbezoek gemeenteraad

Schermafbeelding 2015-05-21 om 17.26.12Op woensdagavond 20 mei brachten leden van de gemeenteraad en raadscommissies een werkbezoek aan ons mooie gebied. Aanleiding is de Dorpsvisie die, zoals u al eerder kon lezen, klaar is voor besluitvorming.

Na een ontvangst in museum Vredegoed heette de voorzitter van de bewonerswerkgroep de aanwezigen welkom. Met een presentatie werden belangrijke punten uit de visie alvast inzichtelijk gemaakt. De bustoer ging door de Molenpolder, Maarsseveen, de Bethunepolder en Tienhoven en Oud-Maarsseveen. Wij hebben veel kunnen vertellen over wat de bewoners bezighoudt. Gezien de actualiteit kwam ook de helikoptervergunning uiteraard ter sprake.

Schermafbeelding 2015-05-21 om 17.31.19 Na de busrit was er nog tijd voor vragen en koffie met taart. Niet zo maar een  taart, maar een die speciaal door ons oud-bestuurslid Helena was gemaakt. De nieuwe wijkwethouder, Jacqueline Koops, had de eer om hem aan te snijden. Schermafbeelding 2015-05-21 om 17.31.30

Wij kijken terug op een positief werkbezoek met veel kritische noten, en we gaan ervan uit dat de raad de Dorpsvisie op 30 juni unaniem aanneemt!

Dit bericht werd geplaatst in Toekomstvisie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s