20 juni: installatie nieuwe bestuursleden bewonersvereniging

Door personele wisselingen en de behoefte aan extra leden en ‘nieuw bloed’ heeft het huidige bestuur tijdens de vorige ledenvergadering, in de nieuwsbrief en op de website oproepen gedaan voor nieuwe leden. Hierop hebben vier mensen zich gemeld.
Voorafgaand aan het zomerfeest is er daarom een korte ledenvergadering van de bewonersvereniging, waarin het nieuwe bestuur geïnstalleerd wordt.   

  1. Voorzitter Gerco vd Berg treedt af als bestuurslid, Gerard Baars wordt voorgedragen als nieuwe voorzitter. Gerco blijft wel betrokken bij het bestuur.
  2. Wim de Groot, Yvonne Lonis, Willem Jan Boot en Liesbeth Tettero blijven algemeen bestuurslid.
  3. Als nieuw lid worden voorgedragen: Theo Louman, Maria Hoenderboom, Elly van Daalen en Hans Verhoeven (allen woonachtig op de Westbroekse Binnenweg).

Met deze nieuwe leden erbij telt het bestuur 9 leden. Aanmeldingen (met name van bewoners van de Nedereindse Vaart, Gageldijk en Herenweg) blijven welkom.

Ook aanmeldingen voor helpende handen en denkkracht zijn van harte welkom. U hoeft niet officieel bestuurslid te zijn om te helpen bij het werk van de vereniging! Dat gaat van meedenken over het bestemmingsplan, de Zuilense Ring, evenementen tot de zomerfeesten, nieuwjaarsborrels en activiteiten als het maken van de social sofa’s.

Aanmelden kan via het contactformulier op de website, en natuurlijk bij het bestuur tijdens het zomerfeest!

Dit bericht werd geplaatst in Bewonersvereniging. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s