Nieuw samenwerkingsconvenant gemeente en Bewonersvereniging

agree-1238964_1280Tijdens het zomerfeest van de Bewonersvereniging Maarsseveen-Molenpolder op 2 juli a.s. wordt het samenwerkingsverband tussen de gemeente Stichtse Vecht en de bewonersvereniging getekend.

In dit convenant, dat tot en met 31 december 2018 loopt, staan wederzijdse afspraken over de samenwerking tussen de gemeente en de bewonersvereniging. Deze afspraken gaan onder andere over het vroegtijdig en interactief betrekken van de bewonersvereniging bij activiteiten of (beleids-)ontwikkelingen die de leefbaarheid betreffen van het gebied Maarsseveen-Molenpolder. Daarnaast zijn er afspraken gemaakt over hoe de gemeenten rekening zal houden met de mening van bewoners bij het maken van nieuw beleid. De bewonersvereniging op haar beurt zal de gemeente systematisch en onderbouwde input vanuit de bewoners geven op beleidsdossiers die het gebied aangaan. Afgesproken is dat de samenwerking tussen de gemeente en de bewonersvereniging tenminste één keer per jaar wordt geëvalueerd.

Het bestuur van de bewonersvereniging Maarsseveen-Molenpolder is zeer verheugd over het feit dat er goede afspraken tussen de gemeente en de vereniging zijn gemaakt en beschouwt dit convenant als een positieve stap om de verbinding tussen de inwoners van Maarsseveen-Molenpolder en het bestuur van de gemeente Stichtse Vecht te versterken. Zij ziet de samenwerking met de gemeente dan ook met veel vertrouwen tegemoet.

Dit bericht werd geplaatst in bestuur, convenant, Gemeente. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s