Bewoners vertegenwoordigd in Commissie Regionaal Overleg vliegveld Hilversum

(bericht van de gemeente) Om zoveel mogelijk rekening te kunnen houden met de belangen van alle partijen, is er voor vliegveld Hilversum een speciale commissie ingesteld. Gemeente Stichtse Vecht heeft ook zitting in deze Commissie Regionaal Overleg vliegveld Hilversum (CRO-H). Omdat het belangrijk is dat ook de stem van de inwoners van Stichtse Vecht gehoord wordt, zit er ook een bewonersvertegenwoordiger in de commissie. Dat is de heer C. van der Vliet. De heer H. van Doorn is plaatsvervangend lid.

De heer Van der Vliet is voorgesteld door de Bewonersvereniging Tienhoven en Maarsseveen en woont in het gebied. De heer Van Doorn is zelf piloot en vliegt regelmatig vanaf Hilversum. Ook hij woont in het gebied.

Contact met de bewonersvertegenwoordiger

Heeft u vragen of opmerkingen over het vliegveld? Neemt u dan contact op met de bewonersvertegenwoordiger. U kunt hem bereiken door een e-mail te sturen aan info@stichtsevecht.nl o.v.v. CRO-H. Wij zorgen er dan voor dat hij uw bericht krijgt.

Klachten over het vliegveld

Heeft u een klacht over vliegveld Hilversum? Neemt u dan contact op met de provincie Noord-Holland.Kijk voor de contactgegevens op www.noord-holland.nl.

Dit bericht werd geplaatst in geluidsoverlast, Vliegveld Hilversum, Vliegverkeer. Bookmark de permalink .

2 reacties op Bewoners vertegenwoordigd in Commissie Regionaal Overleg vliegveld Hilversum

 1. ezzya2016 zegt:

  Dag,

  Dank voor jullie bericht. Hebben jullie inzicht in hoeveel mensen last hebben van de kleine vliegtuigjes van Hiversum? Ik heb van veel dingen geluidsoverlast (feestjes en partijen) maar deze vliegtuigjes heb ik echt nog nooit als storend ervaren. (sterker nog, ik persoonlijk vind het een heerlijk rustgevend geluid het zachte gebrom van zo’n klein toestel, maar dit terzijde). Maar is het niet wat zonde van jullie tijd om daar tijd en aandacht aan te besteden?

  Ik vraag dit ook omdat ik een tijdje geleden nl ook door een andere bewoner nogal boos aangesproken werd hierover dat het belachelijk en onzin was dat de bewonerscommissie zich daar mee bezig hield (die persoon dacht dat Gerco als voorzitter destijds dit op de agenda had gezet ofzo.) Maar goed, zo komen de verhalen in de wereld maarweet even dat veel mensen het dus wel beetje overdreven vinden.

  Even ter info dus. Groet Esther Alberts

 2. Liesbeth zegt:

  Ik vindt het wel storend.. Ze vliegen bijna alleen met goed weer.. en dan zijn de meeste mensen aan het genieten buiten in hun tuin.., aan het wandelen in hun omgeving.

  Loop ik met de hond in het Gagelbos.. vliegtuigen en parashut springen..Wandel ik achter Tienhoven (Tienhovenseplas/ Breukeleveens plas) ..vliegtuigen.. Recreer ik aan de Maarssenveensplas.. vliegtuigen.. Geniet ik van men eigen tuin (Westbroekse Binnenweg)..? Vliegtuigen.
  En het meeste vliegen vindt nog steeds plaats boven beschermd natuurgebied.

  Vind het goed dat de bewonersvereniging zich hiermee bezighoudt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s