Zomerfeest 1-7: Leuke buren, leuke buurt

Schermafbeelding 2015-06-23 om 13.10.48Nu onze mooie buurt weer fris groen kleurt komt het zomerfeest van de bewonersvereniging weer dichterbij. Dit jaar geeft de vereniging alle bewoners de kans om activiteiten in de buurt en plannen voor nieuwe gezamenlijke activiteiten te presenteren.

Het feest is dit jaar op zaterdag 1 juli,  15.30 – 18 uur, zoals elk jaar weer bij Staatsbosbeheer, Westbroekse Binnenweg 5.

Leuke buren, leuke buurt
Het thema van het komende feest is ‘Leuke buren, leuke buurt.’ Om daar invulling aan te geven nodigen we  buurtbewoners uit met elkaar te delen wat ze graag met andere buurtbewoners zou willen doen, of al doen!
Een whatsapp te beginnen over vogelwaarnemingen, een yogagroep uitbreiden of beginnen, samen naar de bios, evenement of een museum? Een uitleen-app voor gereedschap? Tijdens het Zomerfeest kunnen bewoners hun initiatieven aan elkaar presenteren.

Duurzame wijk
Eén plan heeft de vereniging zelf al, eigenlijk al een jaar: wat kunnen we als bewonersvereniging doen aan duurzaamheid?  Invulling geven aan het beleid van de gemeente? Meer? Minder? Of liever alleen ideeën uitwisselen? Tijdens het feest willen we hier graag met bewoners over in gesprek.

Dit bericht werd geplaatst in Activiteit in de buurt, Zomerfeest. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s