Ultrasonic dance event: geluidsmetingen en melden klachten

(bericht van de gemeente)

Op 29 juli vindt van 11:00 tot 23:00 uur het jaarlijkse dance event Ultrasonic plaats op het strandbad van Recreatiecentrum Maarsseveense Plassen aan de Gageldijk/Herenweg. Voor een goed en veilig verloop van het evenement houden de hulpdiensten en de gemeente toezicht op en in de directe  omgeving van het terrein. Er zal streng worden opgetreden tegen drugsbezit en -gebruik.

Geluidmetingen online
Dit jaar zijn de meetresultaten van geluid voor het eerst door iedereen online te volgen. U kunt deze vinden door op de volgende link te klikken:   http://www.db-brothers.nl/ultrasonic/ Op de vaste meetposten kan slechts één meetwaarde worden getoond en daarom is ervoor gekozen de dB(C)-waarde te tonen. Omwonenden ondervinden vooral overlast van de bassen en deze zijn juist in de dB(C)-norm vertegenwoordigd.

Melden klachten
Als u gedurende het evenement klachten heeft over het geluid kunt u hiervoor rechtstreeks telefonisch terecht bij de Omgevingsdienst Regio Utrecht.  Het telefoonnummer is 06-55291643. Voor overige klachten kunt u bellen met 085-4019849.

Dit bericht werd geplaatst in Evenementen, geluidsoverlast, Maarsseveense Plassen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s