Nieuwe bestuursleden bewonersvereniging gezocht

Zet je je graag in om de belangen van bewoners in ons mooie gebied te vertegenwoordigen of om leuke sociale activiteiten te organiseren voor de buurt? Meld je dan aan als bestuurslid van de Bewonersvereniging Maarsseveen-Molenpolder!

De bewonersvereniging is zeer actief en behartigt de belangen van bewoners bij nieuwe beleidsontwikkelingen, zoals bij het opstellen van  bestemmingsplannen, de upgrade van de Zuilense Ring of andere mogelijke veranderingen in ons gebied. Naast belangenbehartiging vindt de bewonersvereniging sociale binding tussen bewoners belangrijk. Daarom organiseren we elk jaar een nieuwjaarsborrel, een zomerfeest en denken we daarnaast na over nieuwe sociale activiteiten in ons gebied.

Voor het bestuur zijn we op zoek naar bewoners die graag een steentje aan bovenstaande bijdragen. We verdelen de taken, dus je kunt je melden voor een specifiek onderwerp of om in het algemeen mee te denken of werken.

Heb je interesse? Meld je dan bij Hans Verhoeven, secretaris van de bewonersvereniging, via contact@maarsseveenmolenpolder.nl.

Dit bericht werd geplaatst in bestuur, Bewonersvereniging. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s