Iedere dag Ultrasonic-geluid bij de Maarsseveense Plassen? Van de gemeente mag het. Teken de petitie om dit tegen te houden!

Bewoners van Maarsseveen-Molenpolder krijgen een formulier in de bus waarmee zij de petitie kunnen ondertekenen tegen de plannen van de gemeente om bij de Maarsseveense Plassen het hele jaar door evenementen met versterkt geluid toe te staan, met pieken zo luid als Ultrasonic. 

In het nieuwe bestemmingsplan is de gemeente van plan om naast de nu al toegestane 12 dagen ook op alle andere dagen van het jaar evenementen met (versterkt) geluid met pieken tot 70 dba toe te laten.  Deze 70 dba is hetzelfde geluidsniveau als Ultrasonic de hele dag mag maken.

De bewonersvereniging vindt dit plan een heel slecht idee, omdat:

  1. de bewoners hiervan de dupe worden, omdat zij dan elke dag van het jaar, dus 365 dagen per jaar, met overlast van (versterkt) geluid te maken kunnen krijgen.
  1. het gebied grenst aan een Natura2000 /stiltegebied en dit gebied gerespecteerd moet worden.

Bewoners: laat uw stem horen. Teken de petitie en lever hem in bij een van de adressen op het formulier. U kunt ook tekenen tijdens de nieuwjaarsborrel op 13 januari in het Fort Maarsseveen.

 

Dit bericht werd geplaatst in Bestemmingsplan, Evenementen, geluidsoverlast, Maarsseveense Plassen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s