Buren van de Zuilense Ring aanwezig bij Grote Verkiezingsdebat Stichtse Vecht

Logo-Stichting-Buren-van-de-Zuilense-Ring-nieuwkopieTijdens het Grote Verkiezingsdebat Stichtse Vecht dat afgelopen vrijdagavond 16 maart in de aanloop naar de verkiezing voor een nieuwe gemeenteraad  werd georganiseerd door RTV Stichtse Vecht, kregen 12 maatschappelijke organisaties de mogelijkheid om via een stelling de lijsttrekkers van alle lokale politieke partijen aan de tand te voelen.
De debatten tijdens de avond werden geleid door Sven Kockelmann, bekend van radio en TV en vooral ‘gevreesd’ voor zijn scherpe manier van interviewen.

“Wat vindt Stichtse Vecht?”
Een onderdeel van de debatten was “Wat vindt Stichtse Vecht?”, waarbij 12 maatschappelijke organisaties een stelling presenteerden.
Namens Buren van de Zuilense Ring presenteerde voorzitter Marianne de Gier de stelling”: “In het belang van de gezondheid van onze bewoners zijn spoedig effectieve maatregelen nodig ter (echte) verbetering van de leefbaarheid langs de Zuilense Ring op het gebied van geluid, lucht en doorstroming ten opzichte van de huidige situatie, waarbij voor wat de luchtkwaliteit betreft moet worden voldaan aan de strengere WHO-normen.”

Lees verder op de website van de Buren van de Zuilense Ring

Dit bericht werd geplaatst in Verkeer, Zuilense Ring. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s