Verkiezingsnieuws! Mening van de politieke partijen over Maarsseveen en Molenpolder

Beste bewoners,
Graag willen we u helpen bij het maken van de juiste keuze voor de komende gemeenteraadsverkiezingen (a.s. woensdag 21 maart 2018).
We hebben alle politieke partijen van Stichtse Vecht gevraagd naar hun standpunten over ons gebied (Maarsseveen, te weten de Herenweg en Gageldijk, en Molenpolder, te weten de Oudedijk, Westbroekse Binnenweg en Nedereindse Vaart). Hopelijk helpen de antwoorden u bij het maken van uw keuze.
NB: een aantal partijen hebben niet op ons verzoek gereageerd. Deze zijn daarom niet in het schema opgenomen (daarnaast heeft CDA aangegeven dat hun gegevens alleen mogen worden gepubliceerd, als minstens 9 van de 12 partijen hun mening zouden geven).
Hieronder ziet u de mening van de partijen die wel hebben gereageerd (velden zijn leeg als het antwoord niet helemaal duidelijk was). Onder de tabel staat de toelichting die sommige partijen hebben gegeven.

 

Dit bericht werd geplaatst in Politiek, verkiezingen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Verkiezingsnieuws! Mening van de politieke partijen over Maarsseveen en Molenpolder

  1. Marianne de Gier zegt:

    Goed werk! Mooi dat dit voor ons buitengebied nu op een rijtje is gezet.

  2. Esther zegt:

    Goed initiatief. Jammer dat niet alle partijen antwoord geven… Het maakt voor mensen lokaal echt uit waar ze op gaan stemmen. Had zelf eerder ook verschillende partijen gemaild om te vragen hoe ze over bepaalde issues denken. Waaronder dus o.a.ook Lokaal liberaal en VVD Stichtse Vecht maar die nemen niet eens de moeite om op toch -op zich- hele simpele vraag per email te antwoorden.En ze gaan zo prat op het feit dat ze zo open staan voor vragen van lokale inwoners. Maar kennelijk geldt dat dan niet voor de inwoners van het buitengebied.

    Ik wens iedereen dus veel stemwijsheid 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s