Betrokken bij de buurt? Word bestuurslid van de bewonersvereniging!

Het bestuur van de bewonersvereniging Maarsseveen-Molenpolder zoekt nieuwe bestuursleden. Ben je bewoner van de Herenweg, Gageldijk, Oudedijk, Westbroekse Binnenweg of Nedereindsevaart en wil je je graag inzetten (a) om de landelijke / groene kwaliteit van ons gebied te behouden en waar nodig te versterken en/of (b) om sociale activiteiten (buurtfeesten, borrels) voor onze buurt te organiseren, meld je je dan voor 3 september a.s. bij Hans Verhoeven (secretaris bewonersvereniging; contact@maarsseveenmolenpolder.nl. 

Het bestuur van de bewonersvereniging werkt collegiaal met elkaar samen en verdeelt intern de taken op basis van expertise en interesse. Dus als je je alleen met politieke dossiers wilt bezig houden, dan kan dat. Maar je kunt ook alleen bezig houden met het organiseren van sociale activiteiten of beiden doen! We vergaderen 1,5 uur per maand en besteden daarnaast 3 uur per bestuurslid per maand aan contacten met de gemeente, het organiseren van leuke dingen of uitzoekwerk.

De termijn van het huidige bestuur loopt af. Dat betekent dat op 3 september de taken van het bestuur opnieuw worden verdeeld! Het is belangrijk dat er in onze buurt een sterke bewonersvereniging is en blijft. Dus meld je vandaag nog aan!

Dit bericht werd geplaatst in bestuur, Bewonersvereniging. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s