Wonen in het buitengebied: gratis toneelvoorstelling voor bewoners

schaap(bericht van de gemeente)

Op 8 november vindt de toneelvoorstelling ‘Boerderij in de buurt’ plaats in de historische hooimijt van de familie Van Tilburg op de buitenplaats Gunterstein in Breukelen.  De voorstelling is gratis voor bewoners van Stichtse Vecht.

Interactieve toneelvoorstelling
Wonen op het platteland in een historische boerderij is voor veel mensen een droom: lekker buiten wonen, omgeven door rust en ruimte. Een goed contact met de agrarische omgeving is dan wel van belang. De interactieve toneelvoorstelling ‘Boerderij in de buurt’ gaat over de verschillende belangen op het platteland anno nu. Welke rol speelt een eigenaar van agrarisch erfgoed en welke kansen biedt het platteland? De theatermakers van Agrarisch Erfgoed Nederland laten het zien in hun stuk en gaan hierover met het publiek in gesprek, voordat de eindscène wordt neergezet.

Gratis toegang
De kaartjes zijn gratis omdat de gemeente Stichtse Vecht de toekomst van het buitengebied belangrijk vindt en daarover met de bewoners van onder andere het buitengebied in gesprek wil. Het thema van het toneelstuk sluit aan bij het collegewerkprogramma waarin de komende jaren wordt gewerkt aan een vitaal platteland, met een gezonde economische basis.

Aanmelden
Wilt u er bij zijn? Vul dan het aanmeldingsformulier in. Wees er snel bij want het aantal plaatsen is beperkt! De voorstelling wordt gespeeld in een onverwarmde ruimte. Trek daarom warme kleren aan.

Dit bericht werd geplaatst in Activiteit in de buurt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s