Bijeenkomst start herinrichting Herenweg/Gageldijk

(bericht van Bevanos)

Wat: Bijeenkomst over aanpak werkzaamheden Herenweg/Gageldijk
Waar: Vergadercentrum Inn Style, Herenweg 55, 3602 AN Maarssen
Wanneer: Maandag 15 oktober: 19:00 ontvangst, 19:30 start bijeenkomst

Vorig jaar bewoners en bedrijven aan de Herenweg/Gageldijk door de gemeente Stichtse Vecht op de hoogte gesteld dat de riolering vervangen moet worden. Nu de gemeente aan de slag gaat met de riolering, is er in het ontwerp van de weg ook gekeken naar verkeerstechnische veranderingen om de veiligheid van het wegverkeer te verbeteren. Daarnaast moet de weg er ook nog eens mooi uit gaan zien. De Combinatie, Bevanos B.V. en D. van der Steen B.V., is deze opdracht gegund. Wij gaan voor dit alles zorg dragen. Wat wij precies gaan doen, hoe wij dit aanpakken en wanneer, vertellen wij u op maandag 15 oktober tijdens een speciaal daarvoor georganiseerde bijeenkomst.

Graag ontvangen wij een bevestiging van uw komst op diane@dvandersteenbv.nl. Wilt u aangeven of u alleen komt of met een introducee?

Op deze informatieavond laten wij u ook zien hoe onze Bouw-App werkt, waarin u alle werkzaamheden op de voet kunt volgen. Daarnaast houden wij u via e-mail op de hoogte van onze activiteiten. U kunt in de bevestigingsmail aangeven dat u op de digitale verzendlijst van de aannemer wilt komen, samen met uw naam en adres.

Onze wegwerkzaamheden starten in januari 2019, zodat uw woning of bedrijf tijdens de feestdagen goed bereikbaar blijft. Vooruitlopend op onze wegwerkzaamheden, worden de volgende acties op de Herenweg/Gageldijk uitgevoerd: – 24 september start De Combinatie met het opzoeken van de huisaansluitingen van de riolering –
3 e week oktober start het bomenkappen in omgeving Gageldijk en Maarsseveense Poort – 21 oktober start Vitens met asfaltzagen om de week daarop te starten met het omleggen van de watertransportleiding

Wij kijken uit naar uw komst en een prettige samenwerking. Mocht u in de tussentijd vragen hebben, neem dan contact op met onderstaande Omgevingsmanagers.

Hartelijke groet,
De Combinatie

Bevanos B.V., Alfons Verdam: alfons@bevanos.nl
D. van der Steen B.V., Diane van Dam: diane@dvandersteenbv.nl

Dit bericht werd geplaatst in Gageldijk, Herenweg. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s