Herinrichting Herenweg/Gageldijk

(ingezonden bericht)

In opdracht van gemeente Stichtse Vecht start de Combinatie (Bevanos/D. van der Steen) vanaf dinsdag 23 april met de totale herinrichting van de Herenweg/Gageldijk. Zowel de Herenweg als de Gageldijk zijn vanaf dat moment afgesloten voor doorgaand verkeer. Het totale project duurt ongeveer 12 maanden. De omleidingsroutes zijn met gele borden aangegeven. Het is even wennen, maar het eindresultaat zal uiteindelijk iedereen positief stemmen.

Zoals in de vorige nieuwsbrief gemeld, is de fasering aangepast. Wij werken eerst aan de Herenweg/Gageldijk. De werkzaamheden rondom het kruispunt van de Maarsseveensepoort zijn op het einde gepland, na het recreatieseizoen. Meer gedetailleerde planning treft u per straat in de bijlagen. Hier zijn de fasen met riolering werkvakken duidelijk zichtbaar.

Het verwijderen van asfalt zal 3 tot 4 werkvakken in één keer in beslag nemen. Over deze fundering kan worden gereden en is de bereikbaarheid gewaarborgd. Het werkvak waar aan de riolering wordt gewerkt, is tijdelijk afgesloten en niet toegankelijk voor autoverkeer.

Voordat een werkvak van ongeveer 80 tot 100 meter richting uw erf schuift, hebben wij persoonlijk contact om afspraken te maken over de bereikbaarheid.

Onze dagelijkse werkzaamheden zijn via de BouwApp goed te volgen. Heeft u in de tussentijd vragen, neem dan gerust contact op met Omgevingsmanager Diane van Dam, diane@dvandersteenbv.nl,  06-23979034.

Schermafbeelding 2019-04-27 om 13.39.23Schermafbeelding 2019-04-27 om 13.39.49

Dit bericht werd geplaatst in Gageldijk, Herenweg, Verkeer. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s