OV in en rondom Utrecht verandert vanaf 15 december: Jouw mening telt!

(bericht van de gemeente)

Graag attenderen wij jullie op het vervoerplan 2020 van de provincie Utrecht. De provincie gaat in september de verbetervoorstellen voor het OV, verwoord in het vervoerplan 2020, vaststellen. Het conceptplan is klaar en wordt nu aan een ieder voorgelegd. Iedereen kan zijn mening direct aan de provincie doorgeven.

Vervoerplan 2020
Het openbaar vervoer in de stad en de regio Utrecht verandert continu. Steeds meer reizigers maken gebruik van bus en tram. U-OV en provincie Utrecht haken actief in op de toenemende behoefte aan een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Daarom is het Vervoerplan U-OV 2020 gemaakt met voorstellen voor diverse veranderingen in het openbaar vervoer. Dit plan is te vinden via deze link: https://www.u-ov.info/reizen/vervoerplan

Reiziger aan zet
Voordat het college van Gedeputeerde Staten van de provincie Utrecht in september een besluit neemt, is de reiziger aan zet. Je kunt de enquête, opgesteld door de provincie Utrecht, vóór 1 juli invullen.

Iedereen die reageert, zal door de provincie op de hoogte worden gehouden van de uitkomsten en ontvangt van de provincie zowel het definitieve vervoerplan als een samenvatting van alle reacties op de enquête.

Dit bericht werd geplaatst in provincie, Verkeer. Bookmark de permalink .

Een reactie op OV in en rondom Utrecht verandert vanaf 15 december: Jouw mening telt!

  1. Joke van den Kieboom zegt:

    Ik heb de enquête ingevuld en las dat ook in dit vervoersplan bewoners van de Molenpolder/ Maarsseveensevaart er weer bekaaid vanaf komen. Misschien kunnen we ons sterk maken voor een pilotproject ,gezamenlijk bekostigd door provincie en gemeente, voor een vorm van OV die aansluit op een van U-links in dit vervoersplan! Deze mogelijkheid wordt namelijk geboden tot en met 2022.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s