Zomerfeest 22 juni!

Op zaterdag 22 juni organiseert de Bewonersvereniging Molenpolder zijn jaarlijkse Zomerfeest. Net als in de voorgaande jaren is de locatie Westbroeksebinnenweg 5 in Tienhoven, tussen 15.30 en 19.00 uur.

IMG_0475

De Bewonersvereniging MolenpolderMaarsseveen vindt het belangrijk dat de bewoners van de buurt elkaar kennen. Daarom worden bewoners rond de Maarseveenseplas uitgenodigd deel te nemen aan het Bewonersfeest. Gezellig met elkaar, een drankje op het terras, een lekkere snack die ter plaatse klaar wordt gemaakt.

Net als voorgaande jaren heet Staatsbosbeheer de bewoners welkom op het terrein aan de Westbroeksebinnenweg 5 in Tienhoven. Dat is ook het vertrekpunt van de fluisterboot. Een mooie kans op vanaf het water een goede indruk te krijgen van het Natura 2000 gebied Molenpolder. Schermafbeelding 2018-07-09 om 18.06.34Met eigen ogen van dichtbij zien hoever het herstel van de legakkers is gevorderd, opmerken dat de verlanding kansen krijgt en hoe het laagveen zich al herstelt. Varend door de polder ook opmerken of de waterkwaliteit al beter is.

Aan het begin van het feest zal de vereniging bewoners kort bijpraten over ontwikkelingen in het gebied waarbij vooral de plannen over de Zuilense Ring aandacht zullen krijgen. Ook wordt een aantal initiatieven vanuit de buurt gepresenteerd. Denk dan aan het onderhoud van bermen of bijeenkomsten op Fort Maarsseveen.

Iedereen uit de buurt of daarbuiten is welkom. Voor buurtbewoners geldt: inschrijven als lid van de vereniging kan altijd.

Aanmelden:

Dit bericht werd geplaatst in Zomerfeest. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s