Herinrichting Herenweg/Gageldijk

(bericht van de aannemer)

Nu de Sint richting Spanje is vertrokken, maken wij ons op voor het Kerstreces. Maar voordat we 2 weken vakantie vieren, gaan wij op donderdag 19 december – als het weer het toelaat – asfalteren op de Gageldijk. Dit is het deel van de weg bij de werkvakken 5, 6, 7 en een stukje van 12. Op de Herenweg zorgen wij ervoor dat de weg voorzien is van een tijdelijke klinkerverharding.

Planning Herenweg voor dit jaar:
Wij hebben geconstateerd dat er een aantal zakkingen op het werk hebben plaatsgevonden. Op dit moment monitoren wij het werk en blijven dat de komende periode ook doen om te kijken of we onze werkmethodiek moeten aanpassen. Om verdere zakkingen te voorkomen hebben de gemeente en de combinatie maatregelen getroffen. Teneinde de kwaliteit van de nieuwe herinrichting te kunnen garanderen, leggen wij nu tijdelijke klinkerverharding in de straat. Deze kunnen dan aan het einde van het werk worden vervangen. Tussentijds kunnen wij eventueel extra maatregelen treffen voordat de weg wordt geasfalteerd.

Planning Gageldijk voor dit jaar:
Donderdag 19 december 07:00 – 17:00   Asfalteren: 2 x onderlaag: werkvak 5, 6, 7 en stukje 12  Voor de Huisnummers 79 – 53, 8, 8a, 10, 233, 235. Deze huisnummers ontvangen nog een definitief bericht over de bereikbaarheidshinder tijdens het asfalteren.

193CB7FAD8E5411C9E88AADB13E69920

Kerstreces
De omleidingsroute blijft tijdens het Kerstreces van maandag 23 december tot maandag 6 januari gehandhaafd. Wij zorgen er wel voor dat alle percelen aan de Herenweg en de Gageldijk bereikbaar zijn.

Planning werkzaamheden 1e kwartaal 2020
Op de Gageldijk starten wij op 6 januari zoals gepland in werkvak 8 (nr. 25 en 27) met het aanleggen van het diepriool en werken we naar werkvak 12 toe. Op de Herenweg  starten wij op hetzelfde moment met het aanleggen van het diepriool in fase 2 ter hoogte van huisnummer 31/32 tot halverwege de inrit van tuincentrum Vechtweelde (nr. 36). De bewoners/gebruikers aangrenzend aan werkvak 7 worden nog nader geïnformeerd over de werkzaamheden.

1818E94A4511492BBD6A0F4A57C5F2FC

Calamiteiten
Zijn er tijdens het Kerstreces onverhoopt calamiteiten, dan kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 030-241 24 14.

BouwApp
Onze dagelijkse werkzaamheden zijn via de BouwApp goed te volgen. Deze app is te downloaden via AppStore en PlayStore.

Mede namens de gemeente Stichtse Vecht, wensen wij iedereen fijne feestdagen en tot volgend jaar. Hartelijke groet, mede namens de Combinatie,
Diane van Dam
Omgevingsmanager
E : diane@dvandersteenbv.nl, T : 06-23 979 034

Dit bericht werd geplaatst in Gageldijk, Herenweg, Verkeer. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s