Online-bijeenkomst Tienhoven, Oud-Maarsseveen, Maarsseveen en Molenpolder: energie én geld besparen én comfort verhogen!

Met het winterse weer nog scherp op het netvlies, is menigeen bezig met het warmhouden van zijn woning. Pak daarom de agenda er even bij en noteer: online-bijeenkomst op 2 maart 2021 over het nemen van energiebesparende maatregelen die zorgen voor comfort en een lagere energierekening. Stichting Duurzame Vecht organiseert dit webinar voor Tienhoven, Oud-Maarsseveen, Maarsseveen en Molenpolder.

De focus bij deze online-bijeenkomst op 2 maart ligt bij de energiebesparende maatregelen.
Veel mensen willen beginnen met energiebesparende maatregelen en stellen de vraag: waar begin ik? Kan ik zonnepanelen of een warmtepomp installeren? Of is het verstandiger eerst te gaan isoleren? En passen deze maatregelen wel binnen de plannen van de gemeente? Antwoorden op deze vragen worden gegeven.

Wijkanalyse
Er is door de energieambassadeurs van Stichting Duurzame Vecht een analyse gemaakt over de woningopbouw van de wijken en welke energiebesparende maatregelen daar interessant zijn. Hierdoor kan er een gericht advies gegeven worden. Ook is er overleg geweest met de gemeente zodat de gemeentelijke plannen onderdeel zijn van de bijeenkomst. Focus ligt echter op maatregelen waarmee niet alleen energie bespaard wordt maar welke een goed rendement hebben en comfort in de woning verhogen. De inwoners van drie andere kernen (Zandweg Oostwaard, Valkenkamp en Oud Zuilen) zijn inmiddels bijgepraat en aan de slag.

Meld je aan!
De online-bijeenkomst wordt georganiseerd in overleg met de bewonersverenigingen Maarsseveen-Molenpolder en Tienhoven & Oud-Maarsseveen. Tijdens de uitzending is er ruimte voor het stellen van vragen. Deze worden zoveel mogelijk ter plekke beantwoord en later op de site gepubliceerd. De livestream van het webinar wordt 2 maart om 19:30 uitgezonden en is te volgen via http://www.duurzamevecht.nl/webinar. Aanmelden is handig (en gratis) zodat je op 2 maart nog een reminder ontvangt.

Meer weten?
Meer weten over energiebesparing? Kijk dan alvast op de site van Duurzame Vecht en voor filmpjes op het YouTube kanaal van de stichting. Meer informatie via Ralph van Elburg van Stichting Duurzame Vecht 06 – 542 12 140

Dit bericht werd geplaatst in Duurzaam. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s