Bewonersvereniging: meld reacties op standpunt gemeente werkzaamheden Herenweg / Gageldijk

Nadat er recent opnieuw knelpunten bij de werkzaamheden op de Herenweg/Gageldijk naar voren zijn gekomen, heeft de bewonersvereniging op 14 maart jl een brief naar de gemeente gestuurd waarin wij ons ongenoegen hebben geuit. Op 1 april heeft de gemeente op de brief van de bewonersvereniging gereageerd. In deze brief staat onder andere dat de gemeente zich niet herkent in de brief van bewonersvereniging en de regie op dit dossier heeft. Zie voor de beide brieven eerdere berichten op de website.

Verschillende bewoners hebben op de laatste brief van de gemeente richting ons gereageerd. Graag willen we als bewonersvereniging breder in onze buurt nagaan hoe er tegen dit dossier en de reactie van de gemeente wordt aangekeken.

Wilt u uw reactie (positief dan wel negatief) daarover aan ons mailen (contact@maarsseveenmolenpolder.nl)?

Alle reacties zullen we bundelen in een brief aan de gemeente. Wilt u in uw reactie aan ons ook aangeven of u de brief mede wilt “ondertekenen”? We nemen dan uw naam en adres in de brief op. Kunt u – als u hiermee instemt – in uw reactie ook uw voornaam, achternaam, huisadres en mailadres zetten?

De brief die we opstellen zullen wij voor verzending eerst voorleggen aan de bewoners die input hebben geleverd en hebben aangegeven mede te willen “ondertekenen”.

Graag ontvangen wij uw reactie uiterlijk dinsdag 20 april.

Eerder hebben een aantal bewoners van de Herenweg via de whatsapp reeds aangegeven mee te willen doen aan dit initiatief. Deze input hebben wij reeds genoteerd en dit zal worden meegenomen. U hoeft niet nogmaals te reageren.

Dit bericht werd geplaatst in Gageldijk, Herenweg. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s