Werkzaamheden Herenweg / Gageldijk op agenda gemeenteraad

Bericht van de griffie van de gemeenteraad:

Zoals bij u bekend hebben de fracties van Samen Stichtse Vecht en GroenLinks het onderwerp “Werkzaamheden Herenweg-Gageldijk” naar aanleiding van uw brief van 14 maart 2021, op de agenda van de commissie Fysiek Domein van 18 mei 2021 laten zetten.

De agenda voor deze vergadering treft u hierbij aan. Uw brief van 14 maart en de antwoordbrief van het college alsmede de conceptmotie van genoemde partijen kunt u vinden in het Raadsinformatiesysteem: www.stichtsevecht.nl; bestuur en organisatie, onder gemeenteraad naar het Raadsinformatiesysteem, kalender en op de juiste datum in de kalender klikken en vervolgens op de url van de commissie Fysiek Domein. Uw brief van 30 april 2021 is voor de raads- en commissieleden achter een slotje gepubliceerd. Dat is vanwege de in de bijlage genoemde namen van personen.

De commissievergadering wordt gehouden vanaf 19.30 uur in de digitale vergaderzaal 1. U kunt de vergadering live mee te luisteren via www.stichtsevecht.nl.

Digitaal Spreekrecht

U kunt ook gebruik maken van het spreekrecht. Op de agenda voor de vergadering staat het geplande tijdstip waarop het spreekrecht voor dit onderwerp start. Als u van het spreekrecht gebruik wilt maken, laat u mij dat dan even weten? U kunt zich daarvoor bij mij melden vóór maandag 10 mei 2021, 12.00 uur. Dat kan via e-mail:  marijke.de.jong@stichtsevecht.nl.

Ook het inspreken verloopt digitaal. Als u zich hiervoor heeft aangemeld ontvangt u van de griffie een uitleg met een link. Ook wordt er vóór de vergadering door één van de collega’s van de griffie contact met u opgenomen om, indien nodig, met u te oefenen.

Dit bericht werd geplaatst in Gageldijk, Herenweg. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s