Winterdraaiboek Molenpolder

De weervoorspelling belooft vorst en de kans op schaatsplezier. En zoals velen van jullie al meegemaakt hebben, wordt het dan erg druk in ons gebied.

De gemeente heeft daarom in afstemming met partijen als handhaving, schaatsclubs en bewonersverenigingen een winterdraaiboek opgesteld. Voor ons gebied betekent dit in het kort:

  • Langs de Maarsseveensevaart mag naast de straat in de groenstrook geparkeerd worden.
  • Als het heel druk wordt gaan op de Oudedijk en de Westbroekse Binnenweg de regeling van eenrichtingsverkeer in. Inrijden is vanuit de Maarsseveensevaart mogelijk.
  • Bij de Nedereindsevaart zal bij verkeer komende vanuit Westbroek gecontroleerd worden of er inderdaad sprake is van bestemmingsverkeer.

Handhaving zal alert zijn op verkeersveiligheid en dat hulpdiensten vrij kunnen passeren.
Voor het geval van overlast heeft de gemeente de Whatsapp-groep “Winterdraaiboek” aangemaakt. Vanuit het bestuur van de bewonersvereniging is Heike Brusius lid van deze groep. Als jullie ergens een serieus probleem signaleren of er sprake is van grote overlast meldt dit dan via Whatsapp aan Heike: 0610968551. Zij geeft de melding door aan de Whatsappgroep Winterdraaiboek van de gemeente en de melding wordt met voorrang opgepakt.

Het volledige winterdraaiboek is binnenkort op de website van de gemeente te vinden.

Dit bericht werd geplaatst in Molenpolder, parkeren, Verkeer. Bookmark de permalink .

Een reactie op Winterdraaiboek Molenpolder

  1. Hans Porck zegt:

    Ik heb geen Whatapp en wil dit ook niet op mijn systemen installeren (ik vertrouw Facebook niet). Ik heb in plaats daarvan Signal, kan Heike dat eventueel installeren. Ik kan natuurlijk ook een SMS sturen naar haar 06 nummer. Of dat iemand anders ook bereikbaar is en al Signal heeft.
    Bij voorbaat dank.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s