‘Gluren bij de Buren’ ook in Maarsseveen – Molenpolder

Onze gemeente doet dit jaar voor het eerst mee aan ‘Gluren bij de Buren’ en het zou leuk zijn als op zondag 2 juli 2023 ook in Maarsseveen-Molenpolder de nodige tuinen in podia veranderen! De gedachte achter ‘Gluren bij de Buren’ is dat lokale amateurkunstenaars optreden en gastvrije buren hun buurtgenoten uitnodigen. Inmiddels doen 23 gemeenten verspreid door heel Nederland hieraan mee.

De bewonersvereniging ziet dit als een prima manier om de onderlinge contacten tussen buurtgenoten te vergroten en artistiek talent een podium te bieden. Wie geen geschikte plek heeft, of muzikale talenten mist, kan deel uitmaken van het publiek.

Om Gluren bij de Buren in onze buurt (rond de Maarsseveense plas) tot een succes te maken is behoefte aan ‘acts’ en plekken voor een optreden.

Meld jouw act aan!
Amateurkunstenaars van alle disciplines zijn uitgenodigd. Zangkoren, jazz-muzikanten, bands, pianisten, musicalsterren (in de dop), balletdansers, grappenmakers of kleinkunstenaars, iedereen die het publiek driemaal 30 minuten kan vermaken kan zich aanmelden voor Gluren bij de Buren.

Meld je locatie aan!
Ook podia in alle soorten en maten, van veranda’s tot parkeervak of gazon zijn welkom. Het hoeft niet per se overdekt te zijn. Zo lang je bereid bent publiek toe te laten op je erf kun je je locatie aanmelden!
De opzet is dat op zondag 2 juli tussen 13:00 en 18:00 uur optredens plaatsvinden op alle aangemelde plekken. Een act van in principe een half uur wordt drie keer uitgevoerd (op dezelfde locatie), waarbij het publiek op die middag meerdere locaties kan bezoeken.

Uitgangspunt is dat gratis toegang wordt geboden en artiesten geen vergoeding ontvangen. Voor eventuele consumpties kan wel een vergoeding worden gevraagd, terwijl een vrijwillige bijdrage kan worden gevraagd voor de uitvoerende artiesten.

Je kunt dus zowel een locatie aanmelden, als een act, alsook beide.
Aanmelden doe je op de website van Gluren bij de Buren:https://glurenbijdeburen.nl/nl/
Je kunt je aanmelden tot en met zondag 14 mei 2023.
Op de site https://glurenbijdeburen.nl/nl vind je meer informatie.

Laat het ons weten!
Overweeg je mee te doen (door een locatie aan te bieden of een optreden te verzorgen) laat ons dat even weten. Zo mogelijk kunnen we ondersteuning bieden en vraag en aanbod bij elkaar brengen.
Wil je meer informatie bel dan met Hans 06 – 146 46 149 of stuur een mailtje naar: contact@maarsseveenmolenpolder.nl

Namens de Bewonersvereniging Maarsseveen-Molenpolder,
Douglas Loppé, Gerard Nederpelt en Hans Roozenburg

Dit bericht werd geplaatst in Activiteit in de buurt. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s