Nieuws van het bestuur

Het bestuur van de bewonersvereniging is weer bij elkaar gekomen. De belangrijkste punten waren:

 • Oproepen voor een bestuurslid van de Gageldijk hebben geen reacties opgeleverd. We laten het voor nu, belangstellenden blijven welkom!
 • Nieuwe leden: lidmaatschap kost een euro, op de website staat het rekeningnummer. Nieuwe leden kunnen zich zo aanmelden.
 • Een afvaardiging van het bestuur heeft met de verkeersmedewerkers van de gemeente gesproken over de Maarsseveensevaart. De besluitvorming over de herinrichting heeft vertraging opgelopen door onderzoek naar de fundering van de weg. Het plan komt niet in mei, maar naar verwachting in oktober in de raad. De enquête van het bestuur heeft veel reacties opgeleverd, de gemeente neemt deze mee. Na de zomervakantie organiseert de gemeente een bewonersbijeenkomst.
 • Het bestuur vraagt bij de gemeente na wanneer de schade aan de Nedereindsevaart wordt hersteld. Er staan wel borden om te waarschuwen voor de afgebrokkelde wegdelen.
 • Zet vast in je agenda: het Zomerfeest is dit jaar op zaterdag 17 juni. Locatie is waarschijnlijk weer Staatsbosbeheer, meer nieuws volgt.
 • Gluren bij de buren. Er zijn vier aanmeldingen voor locaties en één voor een optreden. Aanmelden kan nog, zie het bericht hierover op deze website!
 • Bestemmingsplan Maarsseveense Plassen. De besluitvorming over de herziening heeft flinke vertraging opgelopen. De gemeente verspreidt een wijkbericht, zie ook verder op deze site.
 • Riolering Herenweg / Gageldijk: de werkzaamheden worden afgerond, de gemeente denkt dit kwartaal te kunnen asfalteren.
Dit bericht werd geplaatst in bestuur. Bookmark de permalink .

Een reactie op Nieuws van het bestuur

 1. Hans Roozenburg zegt:

  Ik kreeg het wijkgericht vandaag per post. Keurig!

  Op wo 26 apr. 2023 11:29 schreef Bewonersvereniging Maarsseveen-Molenpolder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s